Kennismakingsochtend brugklassers 

We mochten ze eindelijk allemaal ontmoeten; de aankomende brugklassers van ’t Hooghe Landt!

De adrenaline gierde door de school terwijl ruim 300 brugklassers in spe hun weg vonden naar de kennismakingsochtend op hun gloednieuwe middelbare school. Met een mix van opwinding en zenuwen betraden ze de deuren van het gebouw.  

Afgelopen woensdag 28 juni was de eerste ontmoeting met de mentor en medebrugklassers op onze locatie op de Trompetstraat. Het draaide niet alleen om de kennismaking, er hing nog iets anders in de lucht, namelijk de onthulling van de winnaar van onze laptop-wedstrijd. De spanning nam toe toen Aukje Smulders, afdelingsleider brugklas, samen met Meike Keizer, examenkandidaat op de havo, de gelukkige winnaar bekend maakte. Een bijzonder moment om Meike, die haar schoolcarrière op ’t Hooghe Landt gaat afronden, samen te zien met een leerling die zijn schoolcarrière nog moet gaan starten! 

De kennismakingsochtend is wat ons betreft enorm geslaagd! In de loop van de ochtend zagen we de groep 8ers langzaam transformeren in echte brugklassers, ónze brugklassers! We hopen dat ze klaar zijn voor de spannende overgang van basisschool naar ’t Hooghe Landt. Nu eerst een welverdiende vakantie en daarna zien we elkaar graag weer op 23 augustus! 

Lees meer

Meer lezen over ons?

Klik Hier Om Erachter Te Komen Wat 't Hooghe Landt Biedt.