Verkiezingen oudergeleding DMR 2021

Wendela Kruijt

Wat leuk dat er ouders worden gezocht om mee te denken in de DMR op 't Hooghe Landt College. Onze zoon zit in de derde van het VWO. Heel bewust hebben we voor deze school gekozen. Er gaan heel veel dingen goed en we zijn ook kritisch over een aantal zaken. Ik vind het fijn om mee te denken en daarbij oog te hebben voor kwaliteit en communicatie. Mijn naam is Wendela Kruijt, 45 jaar. Getrouwd en dus moeder van een zoon in VWO 3. In het dagelijks leven ben ik directeur van een basisschool. Mijn ervaring heb ik opgedaan op allerlei plekken binnen het onderwijs en deze ervaring zet ik graag in voor de DMR.

Rick Assen

Rick Assen, 50 jaar, getrouwd twee kinderen (dochter in HAVO 2) en woonachtig in Vathorst. Ik werk voor diverse ondernemingen en organisaties aan de invulling van hun personeelsvraagstukken. In de DMR wil ik mij inzetten voor het beste onderwijs van onze kinderen. En het liefst zo, dat zij hun middelbareschooltijd beleven als dé tijd van hun leven. Voor mij is de kern, samenwerking met de schoolleiding. De DMR als partner voor die beslissingen die er toe doen voor de ontwikkeling van onze kinderen. En dit doen door goed te luisteren naar onze kinderen, docenten, ander schoolpersoneel en u om zo de schoolleiding te helpen sturen en inrichten. Door mijn kennis van medezeggenschap binnen bedrijven, goede kijk op het verschil in hoofd en bijzaken en verschil tussen individueel (uw kind) en collectieve belangen (alle kinderen), mijn betrokkenheid, vasthoudendheid, kennis en ervaring van personeel en financiën, denk ik de ideale kandidaat te zijn voor de DMR. Als vers lid van de Oudervereniging van ’t Hooghe Landt heb ik ook al een tijdje mogen meedraaien binnen de huidige DMR en heb zo een goed beeld kunnen krijgen van de invloed en werking van de DMR. Deze zet ik graag voort, dus: STEM RICK VOOR DMR!

Floortje Hanneman

Mijn naam is Floortje Hanneman. Ik ben 48 jaar, getrouwd en moeder van 3 zoons. Onze jongste, Martijn, zit in 5 VWO op ’t Hooghe Landt. Ik werk bij Rijkswaterstaat aan de toekomst van onze wegen en ons water. Ik wil graag via de DMR bijdragen aan de toekomst van onze jongeren. Vroeger heb ik in de oudercommissie van het kinderdagverblijf gezeten, vervolgens in de MR van de basisschool en ik zou het erg leuk en interessant vinden om de oudergeleding in de DMR te komen versterken. Een paar jaar geleden heb ik al deelgenomen aan het brugklaspanel van ’t Hooghe Landt. ’t Hooghe Landt heb ik leren kennen als een school met veel mogelijkheden voor hun leerlingen en met enthousiaste docenten. Op organisatorisch vlak is er hier en daar nog winst te behalen. Ik ben ervan overtuigd dat de toekomstplannen voor de school aan kracht winnen door betrokkenheid van leerlingen, docenten en ouders. Daar zou ik graag mijn bijdrage aan willen geven.

Matthijs van der Heeden

Ik ben Mattijs van der Heeden, 47 jaar en vader van vier kinderen (een zoon van 8 en drie dochters van 11, 12 en 14 jaar). De oudste twee zitten op ‘t Hooghe Landt: Danique in Havo/VWO 1 en Myrthe in VWO 3. We wonen in Nijkerk en in het dagelijks leven ben ik ICT architect. Op de basisschool ben ik sinds 5 jaar actief in de ouderraad. Ik heb hierbij een proactieve instelling en werk graag binnen een team om dingen voor elkaar te krijgen. Naast de organisatie van activiteiten ben ik voor de ouderraad drie jaar penningmeester geweest. Ik vind het leuk om op deze wijze een steentje bij te dragen aan een betere en leukere school. Ook krijg ik graag wat meer mee van de dingen die zoal spelen op de plek die zo belangrijk is voor onze kinderen. Zeker deze tijd vraagt veel van de school. Ik zie in de DMR een mooie uitdaging om in teamverband mee te denken in het beleid van de school. Graag zet ik mij in om in deze dynamische omgeving de belangen van iedereen, en in het bijzonder ons als ouders, goed te vertegenwoordigen!

This poll has ended (since 1 year).