Group 8 4 talent: Wie wil ik zijn in de brugklas?

Hoe overleef ik met drama

Wat :                  Wie wil ik zijn in de brugklas?Waar:                ’t Hooghe Landt, Trompetstraat 1, 3822 CK AmersfoortVak:                    DramaWie:                    Leerlingen groep 8 van de KPOA-scholen met mavo/havo/vwo advies

Trefwoorden: Theater, improviseren, fantaseren, samenwerken, vormgeven en presenteren.

BESCHRIJVING:Houd jij van theater? Bedenk je vaak scènes of vind je het leuk om helemaal in de huid van een rol te kruipen?Dan ben je bij “Wie wil in zijn in de brugklas?” aan het juiste adres!

Iedere les begint met een leuke warming-up en daarna gaan we fantaseren over jullie tijd op de middelbare school. Waar kijk je naar uit of heb je juist heel veel zin in? Wat ga je missen aan de basisschool?We bedenken samen scènes. Ik help jullie bij het spelen van jullie personage en in vier lessen werken we toe naar een leuke presentatie! Doe je ook mee?

HET LESPROGRAMMA ZIET ER ALS VOLGT UIT:Les 1 : Introductie, improvisatieLes 2: Werken aan de scènesLes 3: Werken aan de scènesLes 4: Oefenen van de mini-voorstelling en presenteren

WANNEER KOM JE IN AANMERKING VOOR DIT TALENTPROGRAMMA?

  1. Je houdt van theater en drama
  2. Je vindt het leuk om samen te werken
  3. Je durft voor een groep te staan of wilt dit graag leren
  4. Je hebt een mavo/havo/vwo advies

De inschrijvingen voor Group 8 4 Talent van 2022-2023 zijn gesloten. We wensen alle leerlingen die met één van onze programma’s meedoen veel plezier.

Lees meer

Meer lezen over ons?

Klik hier om erachter te komen wat 't Hooghe Landt biedt.