Group 8 4 talent: Fantastic Beasts… en hoe teken je ze?

Leef je uit bij de beeldende vakken

Wat:                    Jouw dierportret als tegel aan de wandWaar:                 ‘t Hooghe Landt, Trompetstraat 1, 3822 CK AmersfoortVoor wie:            Leerlingen groep 8 van de KPOA-scholen met mavo/havo/vwo advies

Trefwoorden:Delfts blauw, tekenen, creatief, knutselen, tegelwijsheid en jouw zelfportret als dier

BESCHRIJVING:Niks zo irritant als een tegel aan de wand..? Je kent ze wel; die ouderwetse tegeltjes met een gezegde. Tijd voor een upgrade!Met je zelfportret als dier en een eigen spreuk creëer je een persoonlijke tegel voor thuis op het toilet. Je tekent dit werk gewoon met blauwe balpen op karton, maar liefhebbers mogen ook met klei en blauwe verf aan de slag. Je zult versteld staan van het resultaat!

HET LESPROGRAMMA ZIET ER ALS VOLGT UIT:Les 1: Introductie, moodboard maken (soort collage) en schetsenLes 2: Start met balpen op karton / een klei-reliëfLes 3: Verder tekenen / kleienLes 4: Afwerken / schilderenUiteindelijk laat jij je werk zien. Je neemt je tegeltje en je collage mee; die zijn van jou. Sommigen nemen een klei-tegeltje mee naar huis.

WANNEER KOM JE IN AANMERKING VOOR DIT TALENTPROGRAMMA?

  1. Je wordt blij van vindingrijkheid en houdt van creativiteit
  2. Je houdt van tekenen
  3. Je houdt ervan om te knutselen
  4. Je houdt van leren
  5. Je kan ergens opgezochte afbeeldingen uitprinten (info volgt)
  6. Je bent eigenzinnig en kunt informatie en vaardigheden delen
  7. Je hebt een mavo/havo/vwo advies


De inschrijvingen voor Group 8 4 Talent van 2022-2023 zijn gesloten. We wensen alle leerlingen die met één van onze programma’s meedoen veel plezier.

Lees meer

Meer lezen over ons?

Klik hier om erachter te komen wat 't Hooghe Landt biedt.