Group 8 4 talent: Expeditie TD

Technologisch Design ontrafeld

Wat :    Expeditie TDWaar :  ’t Hooghe Landt, Trompetstraat 1, 3822 CK AmersfoortVak:      Technologisch Design (TD)Wie :     Leerlingen groep 8 van de KPOA-scholen met een mavo (vmbo-t) of mavo/havo advies

Trefwoorden:Onderzoeken, oplossen, ontwerpen, creatief en technisch

BESCHRIJVING:De ontdekkingstocht van Expeditie TD start met het maken van een ruimtelijk figuur op de computer. Deze zal later uitgeprint worden met de 3D printer en een hoofdrol gaan spelen in een animatiefilmpje.In de lessen daarop maak je de achtergrond aan de hand van een collage en een aantal objecten. Daarna kan het animeren starten!

Je gaat na de laatste les naar huis met een zelfgemaakt animatiefilmpje en je eigen 3D-figuur.

Expeditie TD hoort bij het vak Technologisch Design; een uitdagend ontwerpvak in de onderbouw mavo/havo.Durf jij de uitdaging aan?

HET LESPROGRAMMA ZIET ER ALS VOLGT UIT:Les 1     : Introductie, een figuur in Tinkercad ontwerpenLes 2     : 3D printer, collage makenLes 3     : Animeren in MonkeyjamLes 4     : Afronden van het project, voorbereiding presentatie, presenteren.

WANNEER KOM JE IN AANMERKING VOOR DIT TALENTPROGRAMMA?

  1. Je bent nieuwsgierig en houdt van onderzoeken
  2. Je vindt het leuk om dingen te maken
  3. Je hebt enorm veel ideeën
  4. Je hebt een mavo (vmbo-t) advies.


De inschrijvingen voor Group 8 4 Talent van 2022-2023 zijn gesloten. We wensen alle leerlingen die met één van onze programma’s meedoen veel plezier.

Lees meer

Meer lezen over ons?

Klik hier om erachter te komen wat 't Hooghe Landt biedt.